Delight Vocal Course

Online zangcursus

Wil jij (eindelijk) zelfverzekerd het podium op stappen? Of wil jij je zangskills verder ontwikkelen? Wil jij niet langer het gevoel hebben dat je maar wat doet ‘zolang je die noot maar haalt’, maar vrij zijn om keuzes maken in hoe je zingt? Start dan met de Vocal Course

Wil jij?

  • Wil je meer controle over je stem?
  • Wil je ontdekken hoe je mensen met jouw boodschap door een lied kunt raken?
  • Wil je groeien in je zang of een goede basis leggen voor je start met zingen?

Herken je dit?

  • Iedere keer dat je moet gaan zingen voor een groep of op een livestream dat je de dagen ervoor helemaal gek wordt van jezelf omdat je alles perfect wilt doen? (Maar stiekem allang weet dat dit toch niet haalbaar is omdat je…. Een mens bent!)
  • Je een lied graag goed zou willen overbrengen naar mensen, maar niet goed weet hoe. En achteraf niet tevreden bent.
  • Bang bent voor hogen noten in een lied en continu in je hoofd zit met de angst of je het gaat halen.

Begin de cursus

Laten we samen aan de slag gaan!

Wij verlangen ernaar dat jij blijdschap ervaart in het zingen. Dat je in alle rust en ontspannenheid kunt groeien en leren. Dat je in de kerk op het podium staat en ervaart dat je daar op je plek bent, omdat je weet wat je doet en dat jij iets te bieden hebt. Dat je kunt focussen op het aanbidden van God, omdat je weet dat dat zingen wel gaat lukken.

1

EERST DIT

Maak bewust de keuze of deze cursus voor jou op dit moment de juiste keuze is. Ga na waar jij staat en waar jij op dit moment je energie en tijd aan kan besteden.

2

DAN DIT

Heb je de keuze gemaakt om mee te doen aan deze cursus? Wat tof! Meld jezelf aan dan nu aan.

3

EN DAN KOMT DIT

Na je aanmelding ontvang je een welkomstmail en dan kun jij beginnen!

Het programma kun je geheel op je eigen tempo volgen. Als jij het de komende weken heel erg druk hebt en twijfelt of nu de juiste timing is, geen probleem. Zo doet de één elke week een sessie en zet de ander elke maand een stapje verder.

Referenties

Tevreden klanten

Via website →


Wat ben ik blij dat ik Britt en Suzan ben tegengekomen in mijn zoektocht naar (online) zanglessen. Ze stralen zoveel enthousiasme en passie uit tijdens de zanglessen. Ik kan helemaal mezelf zijn en mijn zelfvertrouwen m.b.t. het zingen voor anderen is enorm gegroeid. Elke les leer ik weer nieuwe dingen. Ze weten precies waar ik aan kan werken en dat zelfs door een beeldscherm heen. Britt en Suzan hebben ontzettend veel, leuke praktische tips die makkelijk toe te passen zijn. Ik heb al een aantal ontzettend gave zanglessen gehad met bijzondere gesprekken. Mijn laptop klap ik elke keer weer dicht met een glimlach en zie dan alweer uit naar de volgende les. Zeker een aanrader!

Anne

Via webiste →


Ik zou deze zanglessen aan iedereen aanraden die serieus wilt leren zingen. Ik heb onwijs veel geleerd in een korte tijd en ben zelfzekerder geworden in mijn zangkunst. Zeker als je christen bent, zou ik Delight Coaching aanraden, omdat Britt en Suzan ervaring hebben in aanbidding leiden. Ik vond het heel tof om het met ze te hebben over tekstbeleving, en om dat te kunnen doen met een aanbiddingslied was heel speciaal.

Evelien

Ons verhaal

Waarom zijn wij de juiste personen om jou te helpen?

Het afgelopen jaar stond in het teken van ontdekken, ontwikkelen, vallen en opstaan en vooral uitstappen in geloof. De afgelopen jaren hebben wij veel band ervaring opgedaan met Delight Worship door in verschillende kerken aanbidding te mogen leiden. We mochten in kerken veel achter de schermen mee kijken. Daarbij zijn we supermooie dingen tegengekomen, maar hebben we ook veel frustraties gezien.

Zo weten wij zelf ook dat het deel zijn van een worshipteam ontzettend gaaf is, maar ook dat niet alles vanzelf gaat. Er komt heel veel bij kijken en soms wil het allemaal gewoon even niet lukken. Wij hebben zelf ook het één en ander meegemaakt wat niet lekker liep, en zelfs regelmatig gedachten gehad als: “Ik ben er klaar mee, het gaat toch niet lukken.”

Wij kennen de onzekerheid, de twijfels, de hobbels in worshipteams en daarom willen wij jou graag verder helpen. Wij hebben de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan, oplossingen gevonden voor onze eigen struggles en dit willen wij nu met jou delen. Of je nu al jaren ervaring hebt of voor het eerst gaat zingen, een goed fundament leggen en een nieuwe start maken heeft altijd zin. We merken dat God door ons heen werkt en wij willen niets liever dan beschikbaar zijn.

Online Zangcursus

Is deze cursus ook voor mij?

Je gaat starten met zingen en wilt een goede basis

Jij staat aan het begin van je zangavontuur en wilt gelijk goed beginnen. Je wilt meer leren over zangtechnieken, het overbrengen van een lied, samenzang en het zingen in een band.

Je zingt al wat langer maar wilt verder ontwikkelen

Je wilt niet langer aanmodderen, maar bewust werken aan je zang. Je wilt een laag dieper en zoeken naar hoe o.a. zangtechnieken jou een stap verder kunnen brengen.

Je bent enthousiast en klaar om inzichten en sessies met beide handen aan te pakken

Je wilt nu écht aan de slag gaan en verlangt ernaar om het maximale te halen uit je stem. Je bent een doorzetter en oefent tot het lukt. Als jij ergens voor gaat, dan ga je er ook met honderd procent voor.

Je neemt je zangtalent serieus omdat je dit van God hebt gekregen

Je verlangt ernaar om het talent wat je van God gekregen hebt zo goed mogelijk te gebruiken en ontwikkelen.

Enthousiast?

Start dan nu onze Vocal Course en ontvang onderstaande extra’s

NOG EVEN KORT MAAR KRACHTIG…

Wat levert deze vocal
course jou op?

Aan het eind van dit programma weet je precies wat je moet doen om verder te groeien in je zang en heb je al grote stappen hierin gezet. Je hebt kennis over de basistechnieken en handige tips&tricks voor het (samen) zingen. Je voelt je daardoor een stuk zelfverzekerder in wat je doet. En misschien wel een van de belangrijkste dingen: je laat het talent wat je van God hebt gekregen niet liggen, maar gaat er mee aan de slag en vermenigvuldigt het.

Prijzen

Investering

Je investeert €149,- en krijgt hiervoor:

€149,-

Eenmalig

Delight Vocal Course

Eén jaar toegang tot de 8 online zangsessies


Een bijpassend werkboek


Een leuk pakketje met o.a. een bubbelbuis


Eén persoonlijke Q&A op aanvraag

Vanaf nú kun jij starten met deze online cursus!

*De cursus is alleen voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan deze te delen zonder onze toestemming.
**Wil jij je aanmelden met jouw team, via je kerk, je zanggroep of koor? Dan hebben wij een speciale korting voor je! Stuur ons even een berichtje via het contactformulier voor meer info.