Geef een gift

Ondersteun ons werk

Aanbidders aanvuren, onderwijzen en met elkaar verbinden. Wil jij deze missie financieel ondersteunen? Dat kan via ons rekeningnummer, iDeal of via een maandelijkse SEPA gift. Dankjewel voor je gift!


★★★★★

“Ik ben zo blij en dankbaar voor de zanglessen bij Delight Coaching. Zowel op persoonlijk als op Geestelijk niveau heb ik dankzij hun veel groei doorgemaakt. Ze zijn getalenteerd, betrokken, meedenkend en bemoedigend! Zo fijn!”

Shirley Rietveld

Kies een optie

NL82 INGB 0008 7563 83
t.n.v. Delight Worship

Delight Album Opname

De afgelopen jaren hebben we op veel plekken mogen komen, waar we God door ons heen zagen werken. Mensen hebben God ontmoet, zijn vrij gezet in hun bediening, ontvingen nieuwe kracht en verfrissing. En God deed nog zoveel meer.

God gaf ons op het hart om zelf liederen te schrijven. Om de aanbidding die we naar Hem uitzongen en speelden, persoonlijker te maken. Hier zijn we de afgelopen tijd druk mee bezig geweest, we hebben geschreven, aangepast, verfijnd, gearrangeerd, tot er nu een mooi geheel staat.

Deze liederen willen we graag met Nederland delen. Om de financiën voor het opnemen van het album bij elkaar te krijgen, halen wij een bedrag aan sponsoring op. Lijkt het je gaaf om Delight Worship hierin te zegenen, dan kan dit hier! We zijn je ontzettend dankbaar!