Referenties

 • Team Destination Vredekerk Den Haag


  Delight worship is een band waar we al jaren een super fijne samenwerking mee hebben. Ze zijn zeer professioneel, denken mee over de invulling en zetten altijd wat goeds neer. De worship is altijd pakkend en neemt de zaal mee in aanbidding naar God. We zien dat de heilige geest door deze mooie mensen heen aan het werk is. Ook hebben we al 2 keer seminars gehad door Britt en Suzan in samenwerking met andere leden van Delight. Dit is ook goed bevallen en staat elke keer strek. Een mooie combinatie van kennis, eigen ervaringen, praktische handvatten en een actieve verwerking waardoor het eigen wordt. Al met al zeker aan te raden om met hun op wat voor manier dan ook samen te werken.

   

 • Shirley Rietveld

  Ik ben zo blij en dankbaar voor de zanglessen bij Delight Coaching. Zowel op persoonlijk als op Geestelijk niveau heb ik dankzij hun veel groei doorgemaakt. Ze zijn getalenteerd, betrokken, meedenkend en bemoedigend! Zo fijn!

 • Karst

  Ik zou zeggen tegen mensen die twijfelen om de zang cursus te gaan volgen:
  Doe het gewoon, je zult merken dat je er zeker wat aan hebt!
 • Anne

  Wat ben ik blij dat ik Britt en Suzan ben tegengekomen in mijn zoektocht naar (online) zanglessen. Ze stralen zoveel enthousiasme en passie uit tijdens de zanglessen. Ik kan helemaal mezelf zijn en mijn zelfvertrouwen m.b.t. het zingen voor anderen is enorm gegroeid. Elke les leer ik weer nieuwe dingen. Ze weten precies waar ik aan kan werken en dat zelfs door een beeldscherm heen. Britt en Suzan hebben ontzettend veel, leuke praktische tips die makkelijk toe te passen zijn. Ik heb al een aantal ontzettend gave zanglessen gehad met bijzondere gesprekken. Mijn laptop klap ik elke keer weer dicht met een glimlach en zie dan alweer uit naar de volgende les. Zeker een aanrader!

 • Daniela

  Wat ik fijn vond aan de lessen is dat ik altijd iets nieuws leerde. Ze hadden onwijs veel inzicht in wat mijn stem nodig had. Daarnaast hebben zij mij geholpen mijn angst om te zingen te overwinnen en mijn stem terug te vinden. Dit heeft mij als persoon enorm bekrachtigd.

 • Eveline Nugraha

  Ik vind de zanglessen bij Delight Coaching erg fijn, omdat Britt en Suzan hele leuke mensen zijn. Bij hen voel ik me altijd welkom en op mijn gemak. Tijdens de zangles kan ik me daardoor goed ontspannen, waardoor mijn zangkwaliteit ook weer verbetert. Ze kunnen kritisch observeren waar mijn zwakheden liggen en komen met veel ideeën hoe we daaraan kunnen werken, maar geven ook veel ruimte voor mij om mijn eigen liedjes te kiezen en te vragen waarin ik zou willen groeien.

  We hebben veel aandacht besteed aan ademhalingstechnieken en ik heb gemerkt hoe belangrijk dat is. Ik heb ook geleerd dat veel aspecten met een bijna psychologisch trucje verholpen kunnen worden, zoals het doen alsof je schildert met je vinger om vloeiender te zingen, of naar beneden wijzen wanneer je hoog moet zingen. Het heeft mij bewezen dat stemgebruik en mindset minstens net zo belangrijk zijn als je stembereik.

  Ik zou deze zanglessen aan iedereen aanraden die serieus wilt leren zingen. Ik heb onwijs veel geleerd in een korte tijd en ben zelfzekerder geworden in mijn zangkunst. Zeker als je christen bent, zou ik Delight Coaching aanraden, omdat Britt en Suzan ervaring hebben in aanbidding leiden. Ik vond het heel tof om het met ze te hebben over tekstbeleving, en om dat te kunnen doen met een aanbiddingslied was heel speciaal.

Schrijf een review

Schrijf hieronder een review en wij plaatsen hem op deze pagina 🙂 Of schrijf een review op 1 van de review platformen.

Logo
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.